Testama, Gutshof Testama

Tõstamaa, Tõstamaa mõis
Testama, Gutshof Testama / Tõstamaa, Tõstamaa mõis, Herder-Institut Marburg, Bildarchiv, 274925, Foto: Peeter Säre, 2022, CC BY-SA 4.0
Testama, Gutshof Testama / Tõstamaa, Tõstamaa mõis, Herder-Institut Marburg, Bildarchiv, 274917, Foto: Peeter Säre, 2022, CC BY-SA 4.0
Testama, Gutshof Testama / Tõstamaa, Tõstamaa mõis, Herder-Institut Marburg, Bildarchiv, 274919, Foto: Peeter Säre, 2022, CC BY-SA 4.0
Testama, Gutshof Testama / Tõstamaa, Tõstamaa mõis, Herder-Institut Marburg, Bildarchiv, 274918, Foto: Peeter Säre, 2022, CC BY-SA 4.0
Testama, Gutshof Testama / Tõstamaa, Tõstamaa mõis, Herder-Institut Marburg, Bildarchiv, 274921, Foto: Peeter Säre, 2022, CC BY-SA 4.0
Testama, Gutshof Testama / Tõstamaa, Tõstamaa mõis, Herder-Institut Marburg, Bildarchiv, 274920, Foto: Peeter Säre, 2022, CC BY-SA 4.0
Testama, Gutshof Testama / Tõstamaa, Tõstamaa mõis, Herder-Institut Marburg, Bildarchiv, 274922, Foto: Peeter Säre, 2022, CC BY-SA 4.0